Kedvencek


Rólunk

Csodálatos Balatoni vízpart közeli környezetben található Molo Kids Fashion üzletünk 2016 tavaszán nyitotta meg kapuit Balatonfüreden, a Hotel Silverine belső udvarában.

Prémium márkáink legfrissebb kollekciói közül a babáktól a tini korosztályig mindenki megtalálja a legdivatosabb és legkényelmesebb ruhákat, cipőket, kiegészítőket. Ruháink mellett számos kiegészítővel folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

Segítőkész eladóink az év minden napján várják üzletünkbe, ahol teljes körű és készséges kiszolgálást nyújtanak minden kedves vásárlónak!

 

Főbb márkáink:

 

A MAYORAL spanyol gyermekruha márka, a prémium minőséget képviseli 82 éve. A világ gyermekdivat szektorának egyik prémium márkája, mely több mint 75 országban elérhető.

Kollekciói 0-18 év közötti gyerekek részére készültek, teljes megjelenést kínálva: ruházatot, cipőket, kiegészítőket (sapkák, sálak, kalapok, zoknik, harisnyák, stb.). A Mayoral különös figyelmet fordít a csecsemők ruházatára is, ezért azok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a babák igényeit és kényelmét szem előtt tartva. 

Évente több mint 30 millió terméket gyártanak, vagy, ahogy Ők mondják, 30 millió mosolyt.

 

A francia Babymoov márka kiváló minőségű és biztonságos termékeket kínál a gyermekek számára 1997 óta. Babymoov egy sor olyan átfogó eszközt foglal magában, amely a gyermekek és szülők igényeit maximálisan kielégíti. Termékeik főbb skáláját cumisüvegek, etetőszékek, babakocsik, baba monitorok teszik ki. Az összes termék fejlesztése és tesztelése független vizsgálatot végző laboratóriumoktól.

 

A Doomoo termékek 1990-ben Belgiumban kezdték gyártani. A Doomoo termékek új világot nyitnak a kényelem terén az egész család számára. A termékek egyedülálló szerkezete valóban ellenállhatatlanná teszi őket. A polisztirol gyöngyök és az extra puha, rugalmas anyag kombinációja a kényelemnek új jelentést ad.

 

Sophie la girafe

Sophie, a zsiráf 1961-ben született Franciaországban.  Sophie 100%-ban természetes kaucsuk gumiból készült. A Sophie termék rágókái ételfestékkel színezettek, így teljesen baba barát.Az édes zsiráf kellemes tapintása, puhasága egyből rabul ejti a babák szívét. Sophie amellett, hogy egy bájos kisállat, a picik minden érzékére hat. Már 3 hónapos kortól ajánlott számukra.

Geox:

1995 óta gyártják Olaszországban a Geox márkát. A márka nem hiába hisz abban, hogy a legjobb reklám az elégedett vásárló, a lélegző cipők elképesztően kényelmesek, és nem utolsó sorban teljes mértékben követik a legfrissebb trendeket.
A Geox forradalmi újítását a membránon végzett széleskörű kutatás és fejlesztés előzte meg. A membrán egy speciális kis pólusú anyagból készült, ami felszívja az izzadságot a belsőtalpon keresztül és kiereszti vízpára formájában

Nálunk minden reggel mosolyogva indul, minden pici és nagy vásárlónk azzal a jóleső érzéssel távozhat tőlünk, hogy számunkra tényleg Ők a legfontosabbak.

 

A helyszínen is várunk mindenkit sok szeretettel ,az év minden egyes napján nyitva tartunk:

10:00-18:00-ig