Kedvencek


Geox színes félcipő


Cikkszám: B RISHON B.C

Kiválasztva:

Méret:
18
19
20
21
22
23
24
25
Szín:
NAVY-RED
18 990 Ft 13293


Cikkszám: B RISHON B.C

Kiválasztva:

Méret:
18
19
20
21
22
23
24
25
Szín:
NAVY-RED
18 990 Ft 13293Termék információk

Geox zárt bőr cipő, tépőzárral.

A TALP
A speciálisan kialakított Geox talp - miközben megváltoztatta a cipőtalpon lévő lyukak hagyományos megítélését – jelentette a Geox forradalom elő lépését. Kis lyukak sorozata került a gumitalp azon részébe ahol a talp legnagyobb izzadság csoportja található.

 A MEMBRÁN
A Geox forradalmi újítását a membránon végzett széleskörű kutatás és fejlesztés előzte meg. A membrán egy speciális kis pólusú anyagból készült, ami felszívja az izzadságot a belsőtalpon keresztül és kiereszti vízpára formájában. Ez a folyamat azért lehetséges, mert a membrán mikropórusai nagyobbak mint a pára molekulák de kisebbek mint a víz molekulák így a víz nem tud behatolni és a láb száraz marad.

 
A CIPŐBELSŐ
A láb izzadása természetes folyamat, de egészségtelen az izzadságot a cipőben tartani. Termográfiai tesztek kimutatták, hogy a cipőn belüli páratartalom megszüntetésével a Geox módszere ideális mikroklímát alakít ki a cipő belsejében, szárazzá teszi a lábfejet továbbá jelentősen csökkenti  a lábfej túlmelegedését a hagyományos gumitalpú cipőkhöz képest.

(A mérettáblázatban a talbetét hosszát jelzi a cm-ben megadott méret.)

Kiemelt Ajánlat