Kedvencek


Little Dutch karácsonyi memóriajáték


Cikkszám: LD4864


Kiválasztva:

4690


Cikkszám: LD4864


Kiválasztva:

4690



Termék információk

Az ünnepek remek alkalom a közös játékra. Emlékeztek a megfelelő kártyák helyére az asztalon? Ez a könnyen játszható memóriajáték egyszerre szórakoztató és tanulságos. A kerek kártyákon gyönyörű téli témájú illusztrációk találhatók, a hóemberektől a rénszarvasokig. Alaposan keverd meg a kártyákat, és tedd őket képpel lefelé az asztalra. Minden körben két kártyát fel kell fordítani. Az a játékos nyer, akinek sikerül a legtöbb párosítást összehozni. A memória egyedül vagy csoportosan is játszható. Végtelen szórakozást nyújt, és megtanítja a gyerekeket arra, hogy kivárják a sorukat. Ráadásul a kártyajáték hozzájárul olyan fontos készségek fejlesztéséhez, mint a koncentráció és az összpontosítás.

Játék menete:

 

Egy játékos esetén:


Az összes kártyát az asztalra helyezzük képpel lefelé összekeverve. A játékos felhúz 2 kártyát, és megnézi, hogy ugyanaz van-e rajta. Ha igen, akkor megtartja. Ha nem, akkor visszahelyezi oda ahonnan felvette, és megpróbálja megjegyezni. A játéknak akkor van vége, ha minden kártyának meg van a párja.


Két vagy több játékos esetén:


A játék menet hasonló mint az előzőekben, csak a játékosok egymás után fordítják fel a kártyákat. Amit felemeltek meg kell mutatni a többieknek is. Ha valaki párt talál, akkor húzhat még egyszer.
A játékot az nyeri meg, akinek a legtöbb párja van.

 

Anyaga: Tömör kartonpaír.

3 éves kortól ajánlott

 

Kiemelt Ajánlat