Kedvencek


Geox világítós sportcipő - kék


Cikkszám: B DAKIN B. A

Kiválasztva:

Méret:
22
23
24
25
26
27
Szín:
NAVY/ROYAL
21890


Cikkszám: B DAKIN B. A

Kiválasztva:

Méret:
22
23
24
25
26
27
Szín:
NAVY/ROYAL
21890Termék információk

Geox kéken világító tépőzáras átmeneti cipő.

A TALP
A speciálisan kialakított Geox talp - miközben megváltoztatta a cipőtalpon lévő lyukak hagyományos megítélését – jelentette a Geox forradalom elő lépését. Kis lyukak sorozata került a gumitalp azon részébe ahol a talp legnagyobb izzadság csoportja található.

 A MEMBRÁN
A Geox forradalmi újítását a membránon végzett széleskörű kutatás és fejlesztés előzte meg. A membrán egy speciális kis pólusú anyagból készült, ami felszívja az izzadságot a belsőtalpon keresztül és kiereszti vízpára formájában. Ez a folyamat azért lehetséges, mert a membrán mikropórusai nagyobbak mint a pára molekulák de kisebbek mint a víz molekulák így a víz nem tud behatolni és a láb száraz marad.

 
A CIPŐBELSŐ
A láb izzadása természetes folyamat, de egészségtelen az izzadságot a cipőben tartani. Termográfiai tesztek kimutatták, hogy a cipőn belüli páratartalom megszüntetésével a Geox módszere ideális mikroklímát alakít ki a cipő belsejében, szárazzá teszi a lábfejet továbbá jelentősen csökkenti  a lábfej túlmelegedését a hagyományos gumitalpú cipőkhöz képest.

(A mérettáblázatban a talbetét hosszát jelzi a cm-ben megadott méret.)

Kiemelt Ajánlat