Kedvencek


Doomoo pelenkázó alátét


Cikkszám: CC 01 COSY CARE


Kiválasztva:

Szín:
Szürke
17990


Cikkszám: CC 01 COSY CARE


Kiválasztva:

Szín:
Szürke
17990Termék információk

Doomoo : CosyCare 2en1 pelenkázólap

 

A puha és biztonságos pelenkázólap, amivel könnyedén tisztába teheted a babát !

Készíts a pelenkázáshoz is egy biztonságos és kényelmes kis fészket a babának a Doomoo CosyCare pelenkázólapjával !

A CosyCare megkönnyíti a pelenkázást, miközben ötvözi a biztonságot és a Doomoo kényelmet.  Előnye a hagyományos PVC pelenkázókkal szemben, hogy a felület nem hideg, így maximális kényelmet biztosíthatunk a babának.  Kiváló minőségű, vízlepergetős felülete könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat és nem dörzsöli a gyermek bőrét. A CosyCare pelenkázólap rendkívül könnyű és a saját táskájában könnyen szállítható, így praktikus utazásokhoz is.

 

A CosyCare egy nagyon kényelmes és biztonságos pelenkázólap. Puha peremmel, biztonsági övvel  és egy kivehető bi-anyagból készült puha betéttel rendelkezik. Ennek a kivehető pelenkázóbetétnek az egyik oldala vízálló (vízhatlan) anyagból, a másik oldala pedig nagyon puha, víztaszító pamutból készült.  Így a helyzetnek megfelelően mind a két oldalát használhatjuk.  A magasított, lekerekített, puha pereme megnehezíti a baba legurulását vagy többszöri átfordulását pelenkázás közben.

Puha és megnyugtató matrac

A baba pelenkázása, ez az egyik alapvető dolog amit megtanulsz az ápolónő segítségével már a szülés napján. A CosyCare pelenkázólapot már közvetlenül a baba hazaérkezése után használhatod.
A magasított lekerekített puha pereme elég magas ahhoz, hogy megnyugtató környezetet teremtsen a kicsinye számára.

 

Biztonsági öv

A biztonsági öv könnyedén rögzíthető a baba hasa körül, ami növeli a biztonságot.A CosyCare pelenkázólap megkönnyíti a pelenkázást miközben ötvözi a Doomoo kényelmet és a maximális biztonságot.
Előnye a hagyományos PVC pelenkázókkal szemben, hogy biztonsági övvel felszerelt és a felülete nem hideg, így maximális kényelmet biztosíthatunk a babának. A magasított, lekerekített, puha pereme megnehezíti a baba legurulását vagy többszöri átfordulását pelenkázás közben. 

 

A bi-anyag

CosyCare pelenkázólap kivehető betétje Bi-anyagból, vagyis két fajta anyagból áll, hogy megbírkózzon minden helyzettel. Az egyik oldal felülete teljesen vízálló (garantáltan PVC mentes). A másik felülete pedig nagyon puha vízlepergető pamutból készült. A baba mindíg kényelmes érzi magát a CosyCare pelenkázólapon !

 

Levehető

Mivel minden nap, és ráadásul naponta többször kell használni a pelenkázólapot, a CosyCare ezért könnyen tisztántartható. Egy kis baleset esetén a betét huzata levehető és gépben mosható. A mosás és szárítás ideje alatt továbbra is használhatod a pelenkázólapot.
Az is vízálló, és róla is levehető a huzat és természetesen gépben is mosható.

Kiváló minőségű, vízlepergetős felülete könnyen tisztítható, nem tartalmaz káros anyagokat és nem dörzsöli a gyermek bőrét. A CosyCare pelenkázólap rendkívül könnyű és a saját táskájában könnyen szállítható, így praktikus utazásokhoz is.

 

Karbantartása :
-A kivehető bi-anyagú pelenkázóbetét  gépben 30°-on mosható
- A pelenkázólap huzata levehető és alklamanként gépben 30°-on mosható
- Szárítógépbe nem tehető

 

Mérete : 70 x 50 cm, vastagsága : 10 cm

 

Anyaga :

Huzat és a kivehető pelenkázóbetét : 78% poliészter, 28% pamut & 2%elasztán
Betét : 55% pamut / 43% poliészter & 2% elasztán

Töltete : poliuretán habszivacs

Kiemelt Ajánlat